Importations de données vers KPLAN
Importation

Assistant d'Importation
Vous pouvez importer vos données existantes vers KPlan : allez dans le menu principal : Fichier|Importer...

L'Assistant suivant s'ouvre alors :
Assistant d'importation

Champs Descriptions
Text Search all Notes containing given words
Satisfaction Search Notes with a given Satisfaction level
Realisation Search Notes with a given Realisation level
Importancy Search Notes with a given Importancy level
Emergency Search Notes with a given Emergency level
Cost Search Notes with a given associated cost
Date Search Notes at/between (a) given date(s)

Champs Descriptions
Outlook importer les contacts contenus dans votre agenda Outlook
Fichiers texte importer vos contacts contenus dans un fichier texte normalisé
Fichiers Excel importer vos contacts contenus dans un fichier Excel (disponible seulement dans les versions payantes de KPLAN)

Copyright METAGENIA 2000 - 2008 - metagenia.net - kplan.fr - metagenia.com